Borgo Egnazia, Puglia’daki 50. G7 Zirvesi’nin resmi otomobili: Maserati Grecale

Borgo Egnazia, Puglia’daki 50. G7 Zirvesi’nin resmi otomobili: Maserati Grecale
17.06.2024
A+
A-

Maserati, 13-15 Haziran 2024 tarihlerinde Fasano di Puglia, Borgo Egnazia’da İtalya başkanlığında gerçekleşecek olan 50. G7 toplantısının resmi otomobilinin Grecale olduğunu açıkladı.

Her günü olağanüstü kılan Maserati Grecale’nin, dünyanın en prestijli kurumsal etkinliklerinden birinde resmi otomobil olarak yer alması, hayatın her alanına olan uygunluğunu kanıtlıyor.

20 adet Grecale Modena’dan oluşan filo, 50. G7 Zirvesi’nde ülke temsilcilerine eşlik edecek. Tridente’nin %100 “Made in Italy” SUV’si zirve boyunca davetlilere konfor ve şıklık sunacak.

G7 Zirvesine hizmet edecek filodaki tüm otomobillerde metalik Storm Black dış boya, gri dikişli siyah deri iç döşeme, karartılmış arka camlar ve kırmızı fren kaliperleri öne çıkan parlak siyah 20 inç jantlar bulunuyor.

Grecale Modena, 330 bg gücündeki 4 silindirli hafif hibrit motoruyla yenilik, çok yönlülük ve lüks kavramlarını mükemmel bir şekilde bünyesinde barındırıyor ve günlük kullanımda optimum sürüş deneyimi sunuyor. Grecale Modena, geniş iç hacminin yanı sıra yenilikçi teknolojisiyle ön plana çıkıyor. Sade tarzını, Maserati motorunun sesi ve üç boyutlu Sonus Faber premium ses sisteminin gücüyle dinamikleştiriyor.

Grecale’nin aynı zamanda; 300 hp’lik 4 silindirli hafif hibritle donatılmış GT versiyonu , 530 hp Nettuno V6’ya sahip güçlü Trofeo versiyonu ve de Tridente’in ilk tam elektrikli SUV’u olan %100 elektrikli 410 kW motoru ve 400 volt teknolojisiyle yenilikçi Folgore versiyonu bulunuyor.

Maserati, Bari’deki Fiera del Levante ticaret fuar alanında kurulan basın odasında Tridente’nin simgesi Giallo Genio rengindeki GranTurismo Trofeo’yu ve Blue Victory görünümüne sahip MC20 Cielo Spyder’ı da sergileyecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.