Yataş Grup ralli pilotu Seda Kaçan’a sponsor oldu

Yataş Grup ralli pilotu Seda Kaçan’a sponsor oldu
13.09.2022
A+
A-

 

Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketlerinden Yataş Grup, Türkiye Pist Şampiyonası’nda 30 yıl sonra yarışan ilk kadın pilot olan Seda Kaçan’a sponsor oldu. Kaçan, Şampiyona’nın 2. ayağını üçüncü olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

 

Yataş Grup, Türkiye Pist Şampiyonası’nda 30 yıl aradan sonra yarışan ilk kadın pilot olan Seda Kaçan’ın sponsorluğunu üstlendi. Bitci Racing takımı adına yarışan Seda Kaçan, 1992’de Türkiye Pist Şampiyonası’nda yarışan Ann Tahincioğlu’nun ardından bu şampiyondaki ilk kadın pilot oldu. Kaçan, 20-21 Ağustos tarihlerinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen Şampiyona’nın 2. ayağını üçüncü olarak tamamladı.

 

Hedefinin genç kadınlara örnek olarak daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyleyen Kaçan, “Her anını heyecanla yaşadığım bu süreçte beni yalnız bırakmayan Yataş Grup’a çok teşekkür ediyorum. Kadınların halen cam tavanlarla mücadele ettiği düşünüldüğünde; erkek egemen bu spor dalında sponsorluğumu üstlenmesi Yataş Grup’un ne kadar güçlü bir vizyona sahip olduğunun da bir göstergesi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.