PETRONAS Madeni Yağlar – PLI, Automechanika 2024’te motor yağlarına dair en son inovasyonlarını sergiliyor

PETRONAS Madeni Yağlar – PLI, Automechanika 2024’te motor yağlarına dair en son inovasyonlarını sergiliyor
05.09.2024
A+
A-
  • PLI, elektrikli araçların, modern ve eski otomobillerin performansını artıran motor yağlarını ve fonksiyonel sıvı çözümlerini sergiliyor   
  • PLI uzmanları, etkinlik süresince düzenlenecek panel ve konuşmalarda otomotiv trendleri, sektördeki gelişmeler ve sürdürülebilirlik konularındaki görüşlerini paylaşacak
  • Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team 2024 aracı stantta Salon 12.0, Stant C41’de sergilenecek

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI) 10-14 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Messe, Frankfurt kentinde düzenlenen ünlü otomotiv fuarı Automechanika’ya dönüyor. 50. yılını kutlayan köklü marka, PLI’nın Avrupa’nın yaşlanan araç filosunun ortaya koyduğu zorluklara yanıt niteliğindeki PETRONAS Syntium X’i sergileyecek. Bu yılki fuarın sloganı olan “Driving Transformation” – “Dönüşüme Yön Vermek”’e bağlı kalan PLI, yeni nesil enerjili araçlara (NEV) yönelik ürün yelpazesi PETRONAS Iona’yı da sergileyecek. Standı ziyaret edenler, otomotivde mükemmelliğin ve inovasyonun zirvesi olan Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team 2024 aracını da stant alanında görebilecekler.   Bu aracın performansı PLI’nın lider madeni yağı PETRONAS Syntium tarafından güvence altına alınıyor.

Yaşlanan araç filosu için akıllı çözüm: PETRONAS Syntium X prömiyeri


Son birkaç yılda otomotiv sektörü, teknolojik gelişmeler, ekonomik çalkantılar ve değişen tüketici tercihlerinin etkisiyle önemli bir dönüşüm geçirdi. Bu durum yollardaki araç filosunun yaşlanmasına neden oldu ve daha ekonomik çözümlere olan yönelimi tetikledi. Buna yanıt olarak PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), hem eski hem de modern araçları desteklemek üzere tasarlanan, kaliteden ödün vermeden optimum performans ve koruma sağlayan yeni bir motor yağı serisi olan PETRONAS Syntium X’i geliştirdi. PETRONAS Syntium X, birçok araç sahibinin artan maliyetler nedeniyle düzenli araç bakımlarını ertelediği bir dönemde, uygun fiyata yüksek kaliteli motor yağı arayan tüketiciler için ideal bir seçim.

 

PETRONAS Iona ile elektrikli araçların verimliliği artıyor


Markanın değişen müşteri tercihlerini destekleme konusundaki kararlılığını vurgulamaya devam eden PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), fuarda PETRONAS Iona serisini de sergiliyor. Elektrikli araç pazarındaki kayda değer patlamanın ve daha sürdürülebilir araçlara yönelik ilginin ardından, bu yeni nesil sıvılar net sıfır geleceği hızlandırmaya yardımcı olmak için yaratıldı ve PLI’nın elektrikli araçlar için ustalıkla tasarlanmış en gelişmiş sıvı çözümünü temsil ediyor.

PETRONAS Syntium CoolTech+ Teknolojisi ve PETRONAS Tutela fonksiyonel sıvılarıyla teknolojik mükemmelliğe odaklanın

Motor sporlarıyla bağlarını güçlendiren PLI – PETRONAS Madeni Yağlar, Merdedes-AMG PETRONAS Formula 1 Takımını üst üste sekiz kez Dünya Takımlar Şampiyonluğuna 2014-2021 ve üst üste yedi kez Pilotlar Şampiyonluğuna 2014-2020 taşıyan sektör lideri yağ PETRONAS Syntium’u da sergileyecek. Stant ziyaretçileri bu yılın Formula 1 aracını görme ve pistten yola evrim geçiren motor yağları hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacaklar.

Ayrıca ziyaretçiler, karmaşık ve modern araçların farklılaşan taleplerini karşılamaya ek olarak, otomatik şanzımanlar için tam mekanik koruma sağlamak üzere tasarlanan PETRONAS Tutela fonksiyonel sıvıları ile soğutma sıvıları ve fren sıvıları hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. Üstün işlevselliği ve güvenliği garanti eden, hidrolik soğutma sistemleri ile formüle edilen bu gizli kahramanlar, yüksek sıcaklıklara sorunsuz bir şekilde karşı koyuyor ve her türlü enerji kaybını telafi ediyor.

PETRONAS Madeni Yağlar EMEA Bölge Yöneticisi Giuseppe Pedretti şunları söyledi: “İki yılda bir düzenlenen Automechanika Ticaret Fuarı, sektör takviminde önemli bir dönüm noktasıdır ve PLI – PETRONAS Madeni Yağlar gibi markalar için takipçilerimizle ve iş ortaklarımızla etkileşim kurma fırsatı yaratmaktadır. Fuar inovasyonlarımızı sergilemek ve sektörümüzü geleceğe nasıl hazırlayabileceğimizi tartışmak için bir platform sunuyor. PLI – PETRONAS Madeni Yağlar olarak hem sürücülerin hem de sektörün değişen ihtiyaçlarını destekleyen inovasyonları geliştirmek için yorulmadan çalışıyoruz.”

Automechanika Akademisi’ne katılım

Giuseppe Pedretti, diğer sektör liderleriyle birlikte Automechanika Akademisi’nin genişlemesine işaret eden bir panele katılacak. Yeni gelişmeleri, teknolojileri ve otomotiv endüstrisinin karşılaştığı zorlukları tartışmak ve OEM’ler ile endüstri uzmanları arasında daha güçlü bir sinerji geliştirmek için artan isteğin sonucu olarak ortaya çıkan bu platform, 2024 yılında Akademi’yi ilk kez EMEA fuarına taşıyarak tüm katılımcılara uzmanlarla görüş alışverişinde bulunma ve otomotiv profesyonelleriyle ağ kurma fırsatı sunacak.

Otomotiv Sıvıları Teknoloji Grubu Araştırma ve Teknoloji Müdürü Dirk Schwäbisch ve Ar-Ge Lider Bilim İnsanı ve Ar-Ge Sıvı ve Teknoloji Çözümleri Kimya BölümüYöneticisi Andrea Dolfi de etkinlikte konuşma yapacak ve markanın pistlerden normal yollara geliştirilen ödüllü yağlarının yanı sıra geleceğin araçlarına yönelik yağ çözümleri gibi konuları ele alacak.
Automechanika
Tarih: 10-14 Eylül 2024
Saat: 09:00 – 18:00 (CET)
Adres Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt am Main, Almanya
PETRONAS Stand Numarası: Salon 12.0 / Stand C41

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.