ams OSRAM, temel araç bakımı ürün ailesi ile kesintisiz sürüş deneyimi sağlıyor

ams OSRAM, temel araç bakımı ürün ailesi ile kesintisiz sürüş deneyimi sağlıyor
20.08.2024
A+
A-

Güvenli ve keyifli bir yolculuk için düzenli bakım ve doğru ekipmanlar büyük önem taşıyor. Geliştirdiği teknolojileri sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli olarak zenginleştiren ams OSRAM, temel araç bakımını bir araya getiren BATTERYstart ve TYREinflate serisi ile beklenmedik durumlara hızlı ve pratik çözümler sunarak, sürüş deneyimini kusursuz hale getiriyor.

 

Güvenli ve keyifli bir yolculuk yapmanın önündeki en büyük engeli aracın bakım eksiklikleri oluşturuyor. Bunun önüne geçmek için temel araç bakımı ürünlerini BATTERYstart ve TYREinflate serisilerinde bir araya getiren ams OSRAM, her yolculuğun kusursuz ve sorunsuz geçmesine yardımcı oluyor. BATTERYstart akünün aniden bitmesi gibi beklenmedik durumlara hızlı bir çözüm sunarken, TYREinflate ise lastikleri her zaman ideal basınçta tutuyor.

Kesintisiz sürüş keyfi sağlıyor

Aracın torpido gözüne kolayca sığabilen kompakt yapısıyla dikkat çeken BATTERYstart, acil durumlarda pratik bir kullanım sağlıyor. Akıllı kelepçeleri sayesinde ani akü yükselmelerine, ters polariteye ve kısa devrelere karşı etkili koruma sunarak, hem aracı hem de aküyü güvenli bir şekilde kullanmaya yardımcı olan BATTERstart, ayrıca power bank özelliği ile cep telefonları ve tabletlerin de şarj edilmesine imkân tanıyor. Parlak LED çalışma ışığı ise karanlık koşullarda ekstra konfor sağlıyor. Küçük araçlardan büyük SUV’lara, minibüslerden motosikletlere kadar geniş bir yelpazede kullanım imkânı sunan bu ürün, tüm araçlarda güvenli bir kullanım sağlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.