Araç yıkatmak için kontak çevirmeye gerek kalmadı

Araç yıkatmak için kontak çevirmeye gerek kalmadı
06.09.2024
A+
A-

Rabam, “Yerinde Buharlı Araç Yıkama” hizmeti ile müşterilerine istedikleri adreste yıkama hizmeti sunuyor. 45 dakika içinde tamamlanan yıkama işleminde, geleneksel yöntemlere göre yüzde 70 su tasarrufu sağlanıyor.

Araçların yıkanması sadece temiz ve estetik bir görünüm sunulmasına değil aynı zamanda uzun ömürlülüğe ve kaliteye de hizmet ediyor. Düzenli yıkama işlemi, aracın dış yüzeyinde biriken kir, toz, kuş pisliği, yol tuzu, böcek kalıntıları ve diğer zararlı maddeleri temizleyerek, boya yüzeyinin korunmasına yardımcı oluyor, paslanma ve korozyon riskini azaltıyor. Ayrıca araçların alt kısmında biriken yol tuzu gibi aşındırıcı maddeler, özellikle kış aylarında metal parçaların paslanmasına yol açıyor. Düzenli yıkama işlemi, bu tür riskleri en aza indirerek aracın metal aksamlarının korunmasına katkı sağlıyor. Öte yandan camların ve aynaların temizliği de sürüş güvenliğinde önemli rol oynuyor.

“45 dakika içinde araçlar buharlı yöntemle temizleniyor”

Araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi toplam 7 alanda 50’den fazla hizmet sağlayan Rabam; çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve yerinde araç yıkama hizmetiyle adından söz ettiriyor.

Rabam geliştirdiği “Yerinde Buharlı Araç Yıkama” hizmeti, geleneksel araç yıkama yöntemlerine göre su tüketimini yüzde 70 oranında azaltılıyor. Ayrıca kullanıcılar, Rabam’ın uzman ekiplerini adreslerine davet ederek araçlarının iç ve dış temizliğini, buharlı yöntem ile 45 dakika içinde yaptırabiliyor.

“Konforlu, ekonomik ve çevreci hizmet sunuyoruz”

“Yerinde Buharlı Araç Yıkama” ile tasarruf sağlayan yıkama hizmeti sunduklarını belirten Rabam CEO’su Murat Günay, şunları söyledi: ‘’Bu hizmeti hayata geçirirken her alanda tasarruf sağlamayı amaçladık. Kullanıcılarımızın istedikleri adreste araç yıkama işlemini gerçekleştiriyoruz. Böylece hem konforlu hem müşterilerimizin hiçbir yakıt israfı yapmadığı hem de zamandan tasarruf sağlayan yıkama hizmeti sunuyoruz. Öte yandan geleneksel yöntemlerle araç yıkarken ortalama 150 litre su tüketiliyor. Buharlı yıkama yöntemimizle, suyun çok daha verimli kullanılmasını sağlıyoruz. Verdiğimiz tüm hizmetlerde iklim değişikli ile mücadeleyi de başa yazıyoruz. Enerji ve doğal kaynakları tutumlu kullanarak sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunuyoruz. Ayrıca Birleşmiş Milletler kapsamında yürütülen çalışmaları da özenle takip, şirket politikalarımıza entegre ediyoruz. Tüm bunların yanında ekim ayı sonuna kadar indirim kampanyaları da uyguluyoruz, böylece müşterilerimize ekonomik bir hizmet deneyimi de sunuyoruz ” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.