Auto King Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi oldu

Auto King Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi oldu
31.07.2024
A+
A-

Otomotiv bakım ve onarım hizmetlerinde Türkiye’nin öncü markalarından Auto King, dünyanın önde gelen elektrikli araç markası Tesla ile önemli bir işbirliğine imza atarak “Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi”  (TABS – Tesla Approved Body Shop) oldu. Ülkemizde otomotiv sektöründe mini onarımın yaratıcısı olan Auto King, bundan böyle Türkiye yollarında sayısı 15 bine yaklaşan Tesla sahiplerini de kusursuz hizmet yaklaşımı ve uzman ekiplerinin yetkinliğiyle, kaliteli ve güvenli hizmetleriyle buluşturacak. Tesla tarafından yürütülen kapsamlı değerlendirme ve denetimler doğrultusunda bu ünvanı alan Auto King, ilk etapta İstanbul Kartal’daki servis merkezinde Tesla sahiplerine hizmet verirken, Auto King’in diğer lokasyonlarına hizmetin yaygınlaşması için de Tesla ile görüşmelere devam ediliyor.

 

Tesla ile birlikte tüm elektrikli araçların bakım ve onarımı Auto King’de…

Türkiye’de hibrit ve elektrikli araç pazarı çok hızlı bir şekilde büyüyor, yeni marka ve modellerle pazar çeşitleniyor. TÜİK’in 2024 yılı Haziran ayı verilerine göre bugün Türkiye yollarında 122 binden fazla elektrikli araç dolaşıyor. Bu kapsamda elektrikli araçların bakım ve onarım ihtiyacı da giderek önem kazanıyor.

 

Auto King, sektörde oluşan bu ihtiyaca cevap vermek üzere, Auto King Akademi bünyesinde gerçekleştirdiği eğitimleriyle, tüm elektrikli araç modelleri için güvenli, hızlı ve garantili onarım hizmeti sunuyor. Auto King’in kusursuz hizmet kalitesini ön planda tutarak personeline düzenli şekilde iş güvenliği, operasyon ve teknik eğitimler veren Auto King Akademi bu kapsamda, uluslararası akreditasyona sahip firmalarla işbirliği yapıyor.

 

Elektrikli araç sektörüne önemli katkı sağlayacak yeni yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Auto King Genel Müdürü Serkan Süer, “Otomotiv sektörü son birkaç yıldır hemen hemen tüm üreticilerin devreye girdiği elektrikli ve hibrit araç üretimiyle birlikte çok hızlı bir değişim içinde. Ülkemizde de hızla büyüyen elektrikli araç pazarında artan bakım-onarım ihtiyaçlarına yönelik biz de önemli atılımlar yaptık. Bu kapsamda küresel anlamda pazarın öncü ve lider markalarından olan ve ülkemizde de dikkate değer bir yaygınlığa ulaşan Tesla ile önemli bir işbirliğine giderek ‘Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi” ünvanını aldık. Bu kapsamda da, elektrikli ve hibrit araçların her türlü bakımıyla ilgili uluslararası sertifikasyonları sağlayan firmalarla işbirliğine giderek bayilerimizi eğiteceğiz. Kısa sürede bu eğitimleri tüm bayilerimizle tamamlayarak ülke genelinde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Amacımız, elektrikli araç pazarında da tüm müşteri ve paydaşlarımıza, en güvenilir, hızlı ve hesaplı bakım-onarım hizmetini sunarak Auto King farkını yaşatmak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.