D Expert Afyon şubesi açıldı: Güvenilir oto ekspertiz hizmeti şimdi Afyon’da

D Expert Afyon şubesi açıldı: Güvenilir oto ekspertiz hizmeti şimdi Afyon’da
05.08.2024
A+
A-

D Expert’in yeni şubesi, Afyonkarahisar’da hizmete girdi. Afyonkarahisar Şubesi’nde uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanlarıyla D Expert, araçları en ince ayrıntısına kadar kontrol ederek detaylı oto ekspertiz raporu sunuyor. 

D Expert yeni şubesini Afyonkarahisar’da açtı. “Alırken de satarken de güvende” sloganıyla hizmet veren D Expert, TSE belgeli oto ekspertiz hizmeti sağlayarak kalite ve güveni bir arada sunuyor.

 

Alanında deneyimli ve uzman kadrosu, en güncel teknolojiyi kullanarak hazırladığı ekspertiz raporlarıyla araçların durumu hakkında detaylı ve kesin bilgiler veren D Expert, Türkiye genelinde hizmet sunuyor.

 

Oto ekspertiz sürecinde, araçların mevcut durumlarını tarafsız olarak değerlendiren D Expert, böylece alıcı ve satıcı arasında güven ortamı oluşturarak ikinci el araç ticaretine değer katıyor.

 

Ayrıca, D Expert’te araçlarının ekspertiz işlemlerini yaptırmak isteyenler tüm ekspertiz paketlerinde yüzde 30 indirim kazanıyor. Kampanya 1 Eylül’e kadar devam ediyor.

 

Yeni şube, Veysel Karani Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No: 148/E Merkez, Afyonkarahisar adresinde; hafta içi 09.00-18.00, cumartesi günleri ise 09.00-15.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.