Lastik arama motoru ile aracınıza en uygun lastiği seçin, yazın güvenle yolculuk edin

Lastik arama motoru ile aracınıza en uygun lastiği seçin, yazın güvenle yolculuk edin
06.08.2024
A+
A-

Türkiye’nin en büyük online lastik satış platformları arasında yer alan Lastikcim.com, yazın en sıcak günlerinde, geniş ürün yelpazesi, kampanya fırsatları ve 81 ilde yetkili montaj noktalarıyla yaz lastiği seçiminde sürücülere hem güvenlik hem de zamandan tasarruf ederek ekonomik kazanımlar sunuyor.

 

Yaz lastikleri, sıcak hava koşullarında maksimum yol tutuşu ve fren performansı sağlamak üzere özel olarak tasarlanır, daha sert kauçuk bileşenleri, yüksek sıcaklıklarda bile esnekliklerini koruyarak yol yüzeyiyle daha iyi temas sağlar ve sürüş güvenliğinizi artırır. Türkiye’nin dijital lastikçisi Lastikcim.com’un Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Ahmet Erkan, “Yaz lastikleri, sıcak hava koşullarında optimum performans sağlamak üzere tasarlanmıştır. Araç sahiplerinin, mevsimsel koşullara uygun lastik kullanmaları güvenlik açısından büyük önem taşır. Aynı zamanda doğru lastik kullanımı lastiğin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Böylece güvenliğiniz ile ekonomik olarak da kazanç sağlamış olursunuz. Doğru lastik kullanımı yakıt tasarrufunda da önemli bir etkendir. Doğru lastik seçimi konusunda bilinçli olmak ve Lastikcim.com’un sunduğu imkanlardan yararlanmak, sürüş deneyimini daha güvenli ve ekonomik hale getiriyor” diyerek bu konunun altını çiziyor.

 

Yaygın Montaj Noktaları ile Zahmetsiz Hizmet

 

Lastikcim.com, Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 400’ün üzerinde montaj noktasıyla en kaliteli hizmeti sunuyor. Lastiklerini, Lastikcim.com üzerinden satın alan kullanıcılar, direkt servis noktalarına ulaşan lastikleriyle hızlı ve güvenilir bir şekilde lastik değişim hizmeti alabiliyor.   Lastikcim.com, sunduğu geniş ürün yelpazesi ise her türlü araç ve sürüş koşuluna uygun en doğru lastiği sizler için sunuyor. Araç sahipleri, site üzerinden yaz lastikleri, kış lastikleri ve dört mevsim lastikler arasında kendi araçlarına uygun lastikleri seçerek en hızlı ve güvenli alışverişi yapabiliyor. Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde, sürücüler ihtiyaçlarına en uygun lastiği bulup, zahmetsizce sipariş verebiliyorlar.

 

Güvenliğiniz İçin Doğru Lastik

Doğru lastik seçimi, sadece güvenlik için değil, aynı zamanda ekonomik avantaj da sağlıyor. Yanlış lastik kullanımı, daha hızlı aşınmaya neden olarak sık sık lastik değiştirme maliyetine yol açabiliyor. Yaz lastiklerinin düşük yuvarlanma direnci, aracın daha az enerji harcamasına ve dolayısıyla daha az yakıt tüketmesine olanak tanırken, özellikle uzun yolculuklarda ciddi bir tasarruf sağlıyor. Ekonomik açıdan bakıldığında, doğru lastik seçimi yakıt tasarrufunun yanı sıra aracın bakım maliyetlerini de azaltıyor.

 

Lastikcim.com’dan Yaza Özel Kampanyalar

Lastikcim.com, doğru lastik kullanımını sağlamak adına yaz aylarında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine ekstra avantajlar sunuyor. 15 Eylül tarihine kadar Lastikcim.com’dan 4 adet lastik alan müşteriler, Tatilbudur.com’da 30 bin TL ve üzeri seçili otel rezervasyonlarında 2 bin TL indirim fırsatından yararlanabilecek.  2 Eylül tarihine kadar ise 4 adet 19 jant ve üzeri binek, 4×4 ve hafif ticari kategorisinde yer alan Michelin lastik alışverişinde Pegasus 15 bin BolPuan (1 Yurt içi uçak bileti) hediye ediliyor.  Ayrıca, Lastikcim.com ’dan yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksite varan ödeme avantajları da yaz lastiğine geçiş için önemli bir ödeme avantajı sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.