PETRONAS Madeni Yağlar, gelecek odaklı çözümlerini sunuyor

PETRONAS Madeni Yağlar, gelecek odaklı çözümlerini sunuyor
18.09.2024
A+
A-

PETRONAS Madeni Yağlar, Avrupa’nın en büyük fuar ve konferansında yenilikçi madeni yağlarını ve endüstriyel çözümlerini sergileyecek

 

PLI – PETRONAS Madeni Yağlar, 17-19 Eylül 2024 tarihleri arasında Düsseldorf, Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük endüstriyel fuarı Lubricant Expo Europe’da yenilikçi Sıvı Teknolojisi Çözümleri ( Fluid Technology Solutions™ ) ürünlerini sergileyecek. Sergilenecek ürün ve hizmetler arasında veri merkezlerinin elektronik sistemlerinin soğutulması için PETRONAS Iona Tera’yı içeren genişletilmiş PETRONAS Iona serisi ve gelişmiş bir tank telemetri sistemi olan yeni PETRONAS Uzman Çözümler ( PETRONAS Expert Solutions ) Fluid-i yer alacak. Önde gelen küresel madeni yağ üreticisi olarak PETRONAS Madeni Yağlar, bu gelişmiş ürünler aracılığıyla sektörde inovasyon ve sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki kararlılığını fuarda sergileyecek.

 

PETRONAS Madeni Yağlar, geçen yılki katılımının başarısına dayanarak bu kez genişleyen veri merkezi pazarına odaklanan PETRONAS Iona serisini bir kez daha vurgulayacak. Veri merkezi elektronik aksamını etkin bir şekilde termal olarak yönetmek ve kapsamlı soğutma kurulumlarını karşılamak için tasarlanmış yüksek performanslı bir di-elektrik sıvı olan PETRONAS Iona Tera, standın en önemli ürünlerinden biri olacak. Iceotope ile ortaklaşa geliştirilen ve test edilen PETRONAS Iona Tera, veri merkezi operasyonlarında verimli termal yönetim için artan ihtiyacı karşılıyor. Bu genişleme, PETRONAS Madeni Yağların otomotiv sektörünün ötesinde çeşitli endüstriler için inovatif çözümler sunma ve dijitalleşme çağında küresel açıdan önemli gelişen endüstriler için verimliliği hızlandırma taahhüdüyle tutarlı bir tavır sergiliyor.

PETRONAS Madeni Yağlar Grup Teknoloji Direktörü Ravi Tallamraju, şunları söylüyor: “En son yeniliklerimizi sergilemek üzere Lubricant Expo Europe’a katılmaktan heyecan duyuyoruz. Sürdürülebilir ve yüksek performanslı ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklanmamız sektörün gelişen ihtiyaçlarıyla örtüşüyor. Fuarda sektör profesyonelleriyle etkileşim kurmayı ve uzmanlığımızı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. İnovasyon bizim DNA’mızda var. PETRONAS Madeni Yağlar olarak verimliliği hızlandıran ve işletmelerin sürekli değişim ve ısrarlı modernizasyon dönemlerinde kontrolü ellerinde tutmalarını sağlayan gelecek odaklı çözümler geliştiriyoruz.”

 

PETRONAS Madeni Yağlar, PETRONAS Iona serisine ek olarak, otomatik ikmal özelliği ile birlikte sıvı seviyelerinin gerçek zamanlı izlenmesini sağlayan gelişmiş tank telemetri sistemi PETRONAS Uzman Çözümler ( PETRONAS Expert Solutions ) Fluid-i’ı da tanıtacak. Ultrasonik, basınç ve radar teknolojileri eşliğinde yenilikçi IoT, kendi kendine çalışan ve bulut bağlantılı sensörler kullanan Fluid-i, tüm tank türlerinde, yerüstü, yeraltı ve ara dökme konteyner (IBC) tanklarında doğru sıvı seviyesi ölçümleri sağlıyor. Sistem PETRONAS Madeni Yağlar’ın profesyonel ve teknik eğitimli mühendisleri tarafından kuruluyor. Elde edilen telemetri verileri, sistemler tarafından otomatik veya yarı otomatik ikmali yönlendirmek için kullanılıyor. Her zaman her yerden görüntülenebilen derinlemesine veriler, daha iyi stok yönetimi ve gelişmiş verimlilik sağlıyor.

 

Fluid-i, PETRONAS Madeni Yağların operasyonel etkinliği ve sürdürülebilirliği artıran kapsamlı çözümler sunma konusundaki kararlılığının altını çizerek, işletme sahiplerinin makinelerini kontrol altında tutmalarına ve daha iyi stok verimliliği elde etmelerine olanak tanıyor.

PETRONAS Madeni Yağlar’ın Lubricant Expo Europe’a katılımı, şirketin madeni yağ pazarının çeşitli ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını pekiştiriyor. Şirket, en yeni ürün ve çözümleri sergileyerek sektörün büyümesine ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor. PETRONAS Madeni Yağlar, madeni yağ sektöründe ilerleme, inovasyon ve sürdürülebilirlik konusundaki tutkusunu ortaya koyuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.