Yerinde buharlı yıkamayla su tüketiminde yüzde 70 tasarruf

Yerinde buharlı yıkamayla su tüketiminde yüzde 70 tasarruf
21.11.2023
A+
A-

Türkiye’nin yeni nesil araç uygulaması Rabam, sürdürülebilirlik sorumluluğu kapsamında verdiği “Yerinde Buharlı Araç Yıkama” hizmeti ile su tüketimini yüzde 70 azaltıyor. Kullanıcılara kendi adreslerinde 45 dakikada araçlarını temizleme imkanı tanıyan çözüm sayesinde, gereksiz su tüketiminin yanı sıra zamandan da tasarruf olanağı sağlanıyor.

Günümüzde çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlik konuları her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Su kaynaklarının sınırlı olduğu bir dünyada su tasarrufu, özellikle araç bakımı ve temizliği gibi günlük işlerde de büyük bir rol oynuyor. Araç sahiplerine bakımdan muayeneye, araç yıkamadan mini hasar onarımına kadar 50’den fazla hizmet sağlayan Rabam, “Yerinde Buharlı Araç Yıkama” hizmeti ile su tasarrufunda devrim yaratıyor.

Geleneksel araç yıkama yöntemleri büyük ölçüde su israfına yol açarken, Rabam’ın çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik sorumluluğu kapsamında verdiği hizmetle, su tüketimi yüzde 70 oranında azaltılıyor. Kullanıcılar, bu hizmet kapsamında Rabam’ın uzman ekiplerini adreslerine davet ederek araçlarını 45 dakika içinde buharlı yöntem ile yıkatabiliyor. Böylece su israfının önüne geçmekle kalmıyor, zamandan da tasarruf etme imkanı elde ediyor.

 “Buharlı yıkama yöntemiyle su israfını önlemeye odaklandık”

Bir otomobili geleneksel yöntemlerle yıkamak için ortalama 150 litre su tüketildiğine dikkat çeken Rabam CEO’su Murat Günay,Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizini ve kendini hissettirmeye başlayan su kıtlığını düşündüğümüzde bu konuda alabileceğimiz aksiyonlara odaklandık ve “Yerinde Buharlı Araç Yıkama” hizmetimizi hayata geçirdik. Çünkü sürdürülebilirlik, gelecek nesillerin yaşam kalitesini ve dünyamızın devamını garanti altına almak için hayati bir önem taşıyor. Biz de buharlı yıkama yöntemimizle, suyun verimli kullanımı ve israfının önlenmesi konusunda bir örnek teşkil etmeyi amaçladık. Bu hizmet, çevreye zarar vermeden araçlarını temizlemek isteyen araç sahipleri için harika bir seçenek sunarken aynı zamanda zamandan da tasarruf imkanı tanıyor. Sektörümüzde bu tür çevreci girişimlerin artması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

“Hizmetlerimizin merkezinde müşteri memnuniyeti var”

Rabam ekibi olarak fiyatlardan, araç takibine kadar tüm hizmet süreçlerini olabildiğince şeffaflaştırarak kullanıcılarına sunduklarını söyleyen Murat Günay, “Araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi toplam 7 alanda 50’den fazla hizmet sunuyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin merkezine ise maksimum müşteri memnuniyetini yerleştiriyoruz. Odağımıza aldığımız müşteri memnuniyetinin yanında çevremize de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz yerinde buharlı araç yıkama hizmetimizle sektörümüze de yeni bir tasarruf anlayışı getiriyoruz ” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.