FIAT ve Jeep’in TransAnatolia’ya desteği 3. yılında

FIAT ve Jeep’in TransAnatolia’ya desteği 3. yılında
19.08.2024
A+
A-

TransAnatolia Rally Raid31 Ağustos-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye’nin birbirinden eşsiz coğrafyasında ve zorlu parkurlarında Mersin’den başlayarak, Van’da son bulacak.

Motor sporlarına desteğini sürdüren FIAT ve Jeep® markaları, dünyanın en büyük ve zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia’nın zorlu koşullarına Fiat Egea Cross ve Jeep Compass ile eşlik edecek.

Akdeniz Bölgesi’nde yer alan liman kenti ve Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı konumundaki Mersin’den start alacak TransAnatolia’da yarışçılar, Türkiye’nin doğal, kültürel ve tarihi güzellikleriyle dolu bir yolculuğa çıkacak. Yarışçıları, bu yıl da Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kadim topraklarında çok keyifli anılar bekliyor. TransAnatolia finişinde ise yarışçılar Van’ın eşsiz güzellikleri ile buluşacak.

TransAnatolia; bu yıl T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Antalya Offroad Kulübü katkılarıyla gerçekleşiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.